| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

adri zrovna jsem popisovala Jance jak to bylo dneska s úklidem... Dám ti to i sem... Oni si zvládali od té toby co chodili věci naházet do boxu a dát velká auta do polic. Nic jiného po nich nechci... Ale už se i prákrát prozradili, že umí vysát, jen jim musím znížit tu trubku na nejmenší a jde jim to pěkně,ale musí mít náladu.. U nás je problém posledních pár týdnů... Bohužel prostě dvě tři hodiny čekám než to uklidí. Nehnou se z pokoje, nedostanou pojest, nemůžou být na motorkách dokud to neuklidí...
Včera večer vyházeli všechny hračky z krabice a vlezli si do ní.. Celý den nespali a usínali v ní tak jsme je dali spát. Dneska ráno jsem jim řekla ať uklízí a oni se na sebe podívali a vzali kramle... Tak jsme je dotáhli zpátky, že to si teda uklidí... Ale to jsem byla ještě v klidu a mluvila potichu.. No a oni dělali kravinky, nakonec půlku Peťa uklidil ale Franta se šprajcl a že NE. Tak jsem mu říkal aněkolikrát, nepomohl ani zaavit motorku.. Takže zase dvě hodiny čekání až se milostpán uráčí sklidit svoji polovinu hraček... No pak s něčím tak švihl až se to rozbilo, tak jsme chytla smětáček a tou plochou stranou jsem ho pleskla přes nohu. Jak to bylo hladké tak to štíplo asi pěkně a nadskočil. Chvíli mě zkoušel zlomit na, pocit viny, že jsem mu ublížila, ale měl smůlu, pak jsem mu ten smetáček ukázala a zeptala se jestli to chce zkusit ještě jednou.. Měla jsi vidět ten fofr jakým to bylo uklizeno Petr pak začal dělat naschvály a když jsem mu to zatrhla tak začal vším mlátit, a pak i kopl manžela, tak chytl tím samým smetáčkem i on. Vařechy se záhadně do jedné někam ztratily... Nakonec ještě posnášeli do koše všechny papíry co kde po bytě naházeli a prakticky sami si uklidili pokoj. I si pak ochotně sami v tom pokoji hráli

Někde jsem četla, že jedna dobře mířená vydá za deítky minut diskuze... A ono je to asi pravda... Dneska jsem si mohla ušetřit dvě hodiny vzteká

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.