| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Potřebovala bych poradit od někoho, kdo rozumí kočkám.
Školníkův kocour má koťata s kočkou sousedky. Dcera udržuje se školníkem řekněme nadstandartní vztahy a tak ji zlanařil, ať si jedno kotě vezme. Dokonce se tam s ní chodí o velké přestávce dívat. Sice doma máme 3 kočky, ale všechny k nám přišly už jako dospělé, takže si dcera nakonec kotě vyprosila. Teď ale moc nevím, co si mám myslet. Nejdřív umřeli dva kocourci (prý), zůstaly dvě kočičky. Minulý týden si jedna kočička zlomila ocas(prý) když lezla na gauč. Včera mě školník odchytil, kotě se zlomeným ocasem umřelo(prý) a to poslední co zůstalo si máme v pátek vzít. Zdá se mi to brzo, protože původně k nám mělo přijít v polovině června, teď má 3 týdny. Kočka ho už nekojí, prý se k ní dostal Mikeš a když se dostane kocour ke kočce, která kojí, tak prý přestane kojit ~e~.
Jak říkám, koťata jsem nikdy neměla a tak nevím, jestli taková story může být pravdivá. Ptala jsem se školníka, jestli to kotě žere samo a prý si to nechá ve středu ukázat. Pak ale dodal, že ho když tak nakrmím stříkačkou~e~
Nemám z toho dobrý pocit, po pravdě si spíš myslím, že paní neměla další zájemce, a tak koťata zabila a i to poslední chce vypakovat z domu co nejdřív.
Teď ale nevím, co mám dělat. Když si ho vezmem takhle prťavý, zvládnu ho vypiplat? Když budu trvat na původním dohodnutém termínu, co když se stane zase nějaká "nehoda", např. si zlomí ocas nebo bude tak slabé, jako ty první dvě ? To by dcera nerozdýchala.
Poraďte~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.