| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem absolvovala poradu s veterinářem a jeho stanovisko je jasné.
3 týdny je prý žalostně málo, pokusit se vypiplat lze, ale s nejistým výsledkem. Zlomenému ocasu se smál tak, že jsem se styděla, že jsem tomu mohla uvěřit. Navrhnul mi několik variant.
1. požádám paní, aby kotě s kočkou nechala ještě 2-3týdny. Kvůli kocourovi prý kočka určitě mlíko neztratila, ale i kdyby bylo kotě nucené přijímat jinou stravu, kočka mu poskytne vše ostatní. Objednal mi to kotěcí mlíko, klidně ho paní dám, aby neměla žádné výdaje
2. kotě si na půlhodinku "půjčím", veterinář mi ho zkoukne a zhodnotí reálně, jestli by se už dalo vypiplat
3. paní bude trvat na okamžitém odběru - v tom případě se nemám do ničeho nechat vmanipulovat paní ani dcerou. Obratem mi vet sežene jiné kotě libovolné barvy, velikosti či pohlaví

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.