| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem na bailine chodila, impulsy si můžeš regulovat, ze začátku to trochu nepříjemné je, ale zvykneš si. Já jsem nejdřív byla hodinu na ultrazvuku, jsou to destičky které se přikládají na stehna nebo na zadek, ne na břicho, ultrazvuk rozloží tuky a pak jsem šla na 45 minut na bailine, právě na ty elektroimpulsy, který vlastně ten rozpuštený tuk vycvičí. Ze začátku jsem chodila 3x týdne, pak dvakrát a nakonec jednou, ze začátku to chce právě tu větší intenzitu návštěv. Po bailine jsem zhubla, hlídala jsem si tedy i zdravou stravu, především se pěkně vyformuje postava. Pochybuji však, že by to mělo nějaký efekt, kdyby tam chtěl někdo nechat 50 kg, to by tam musel ležet fakt dlouho. No intezivně jsem tam chodila asi dva měsíce, pak další dva až tři jednou týdně. Je to náročné finančně a hlavně časově, teď už bych to asi nestíhala, potřebovala bych po porodu břicho a cvičit po císaři asi ještě nejde. Jinak bailine doporučuji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.