Já dělám korálky už dva roky...prodávám po kamarádkách, které mi to vezmou do práce a podobně. Zpočátku jsem inspiraci hledala na netu...teď už většinou, když korálky kupuju, tak mám představu co s nima. Před vánoci už mě to moc nebavilo a tak jsem si udělala kurz na pryskyřici a nepravý smalt. Což mělo úspěch. Jinak kamarádky spíš, když korálky prohlédnou, poradí co by udělali jinak, co jim na tom nesedí...já to buď opravím nebo nechám...Tak ať se ti daří a ať tě to dlouho baví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.