Já teda osobně beru energii hlavně ze sledování filmů (aspoň v posledních měsících) - máme ještě přehrávač VHS kazet a hrozně moc kazet, i VHS kazet s koupenými filmy, na které jsem dávno dávno zapoměla, jaký je děj - takže když malý přes den jde spát, tak na domácnost kašlu, hodím si nohy nahoru
a pustím si nějaký film. Když spí tak tu hodinku a půl, tak ho stihnu zkouknout celý, nebo se pak dodívá se mnou. Je to pro mě největší odreagování + teda potom sex....
- mě to nabíjí.
Mishacku,
já u tebe vidím hlavní důvod ten, že seš teďka těhotná a máš na starosti ještě dvojčata, to je jiná, máš to těžší.... - i po stránce toho soustředění. Já mám malýho o půl roku staršího než jsou tvoje dvojčata (je 07/07) a v září jdu do práce, tak teď ty poslední měsíce beru tak trochu jako "prázdniny" a chci si to trochu užít....navíc je to moje poslední mateřská a pak budu asi v práci až do důchodu
.
Kromě toho že chci všude pořádně vygruntovat atd. a udělat co nejvíc práce v domácnosti než nastoupím, i chceme vymalovat jeden pokoj v létě, protože kdoví, kdy se pak dostanu třeba k oknům, že....ale s tím soustředěním to mám lepší. Mít dvojčátka + být těhotná - to je náročné....