no já jsem dneska dělala výborný oběd a vcelku i rychlý,akorát musíš mít doma na to věci. od Vitany - sáček zapečené kuře s žampiony a sýrem. do pekáčeku dáš: kotlety-nebo jaké chceš maso(nesolit)na to nakrájené žampiony na to strouhaný sýr a zalít to Vitanou. to je 150ml vody a 50ml smetany smíchat se sáčkem Mela jsem to v troubě v pekáči pod alobalem asi 40 minut a pak 20 minut bez alobalu. K tomu brambory,tatarka...no je to moooc dobrý. Je to rychlý,ale musíš nakoupit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.