| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj
Syn má uši přišité cca měsíc. Bylo mi řečeno, že do 9 to platí pojišťovna. Od deseti si to platí rodiče sami. Bydlíme v Pardubicích a tady se cena pohybuje prý okolo 10 tis.
Operovali mi ho ve zdejší nemocnici. Den před výkonem jsme nastoupili k hospitalizaci na dět.odd. Druhý den ráno v 8 na sál a po 1,5hod byl zpět na pokoji. další den ráno byl převaz, po kterém nás propustili. Ale postup bude u každé nemocnice jiný. Syn není úplně zdravý, takže jsme šli do nemocnice, ale znám soukr.nemocnici, kde to dělají ambulantně - taky "na pojišťovnu". V naší nemocnici dělají ambulantně děti od 10 let.
Dále mi pak bylo doporučeno věk 5-6 let. Protože pak chrupavky dozrávají a tvrdnou a je to bolestivější a složitější. Syn má za sebou již několik operací a hodně dlouho jsem váhala jestli ho zbytečně zatěžovat další né nutnou, ale teď nelituju. Vím jak dokážou být děti zákeřné a on od září nastupuje do školy a jestli jsem ho tím aspoň trochu ušetřila případného posměchu a šikany, tak jsem ráda.
A operaci zvládnul naprosto v pohodě. Ale musím dodat, že si už vytrpěl hodně a je na bolest bohužel už zvyklý.

A ještě jeden malý dodatek na závěr - tady to dělají jen na jaře a na podzim. Po přišití prý hodně vadí extrémní teplo a naopak zima. A po dobu min 1 roku by měly být jizvy chráněné před sluníčkem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.