Dnes ve zprávě sona nohy po tromboze tam stálo podezření na May Turnerův syndrom. Může mi někdo vysvětlit o něm více - nějaké info mám velmi zhruba v AJ a CJ googlem, ale jak se definitivně potvrdí, vznik a léčbu a další už ne. Děkuji moc.
Od lékaře vím jen, že dál brát Warfarin, ten co mi dělal sono, neřekl nic:O( Vím jen, že se vyskytuje vzácně a dle obrázků trochu pochopila, proč má dr. podezření.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.