Přidat odpověď
On mě nejvíc shazuje, když mu šlápnu na ocásek. Umím šlápnout na ocásek. Dokonce, kdybych chtěla, tak bych jim to mohla pěkně znepříjemnit, ale co z toho? Není na světě už dost zla? Když jsem byla těhotná, tak jsem do jejich vztahu, to byla zase jiná kolegyně, byl ještě v jiné firmě, tak jsem tenkrát napsala sms jejímu muži a prostě jsem byla dost hnusná celkově. Teď je jiná situace. Už se nebojím. Malej má dobré zázemí, já mám dobré zázemí. Sama jsem z rozvedené rodiny, nechtěla jsem,aby mé dítě zkusilo to samé. Holky máte pravdu. Nevážíme si jeden druhého. Zažili jsme asi už moc zla. On neumí odpouštět a zžít se s tím, co bylo, já neumím žít s tím, co je teď. Je to fakt, malýho mu dávat budu, chová se k němu fantasticky. Aspoň že děti má rád. Ta jeho bývalá manželka,,,fajn ženská. Tenkrát jsem jí napsala, že si jí vážím jako člověka, že chápu, jak se cítila, že toho lituju a nikdy bych to už neudělala. A ona napsala, že se na mě nezlobí a že kdybych potřebovala pomoct, že se jí mám ozvat. Tohle je aspoň kalibr. A to to měla tři děti, z toho dvě malý. Moc jí přeju štěstí.
Předchozí