Maťo, dost přeháníš, jsi ujetá, fakt
jestli umíš číst, tak jeho se tu nikdo nezastává, nikdo a já už vůbec z něj nedělá chudáčka, nikdo neříká, že on za nic nemůže a že by měl někomu ještě jednu fláknout....bože, slepici tu jsi ty!
A ne, já si opravdu s ženatým mužem nikdy nezačala a nezačnu, jednak co je to za chlapa, co podvádí svojí rodinu, udělá to jí, udělá to mě...za druhé, mám taky děti, tak je mi jasné, že trhání rodiny bolí a promiň, ale milenky ženatých mužů nejsou žádné chudinky, které je třeba litovat a obhajovat, mají svůj díl viny. Věděla....nebo ví, že jsou ženatí, že mají rodiny, děti, tak je mají nechat být, děláš z nich chudáčky největší.....a hajzli z manžílků, ale skutečnost je taková, že často je vina na obou dvou! On jí neznásilňuje, spí s ním dobrovolně, často třeba tlačí, aby se rozvedl....ne, neodsuzuju, ale tvůj názor tedy nechápu tvé nadávky a hrubosti v příspěvcích....
...tak mám pocit, že potrefená husa se ozvala...nevím, co je na přirovnání boží mlýny melou špatného, je to naopak trefné, udělala to ona, stalo se to jí.....