Přidat odpověď
Nebudu reagovat na debilní příspěvek Mati, zdá se mi od věci spíš její reakce než moje. Vůbec jsem se nevyjadřovala k tomu, kdo může za nevěru, jestli podvádějící muž nebo jeho milenka (ale když už, tak si myslím, že především podvádající muž), ale o tom jsem vůbec nepsala, tak nevím, co to má Maťa za paranoiu. Reagovala jsem na tuto část příspěvku zakladatelky: "Hodně jsme pili a každý den se strašně hádali. Myslí si, že jsem mu byla nevěrná, ale skutečně přísahám, že ne. Domluvili jsme se, že vysadím prášky a hned jsem otěhotněla. Když jsem otěhotněla, tak mi řekl, že není správná doba a chtěl interupci." Toto podle mě není vztah ani prostředí, do kterého by se mělo narodit dítě. Ale znám spoustu takových partnerů, kterým se děti rodí jako na běžícím páse, jenom lusknou prsty a mají je, přitom chlastají první ligu (nebo aspoň jeden z nich), lítají u nich talíře a myslí si, že je dítě "dá dohromady". Přijde mi to prostě nespravedlivé, protože jsem v situaci, kdy už dlouho nemůžu otěhotnět (a máme s manželem krásný vztah a miminko si hrozně přejeme), ale s tím asi nic neudělám.
Předchozí