teda to netuším. nám kočky mňoukají a otravují nás, když chtějí žrát, tak jim dáme jídlo a je klid. ale ukřičenýho jsme měli prvního kocoura (ten hluchej nebyl). ale otravoval, protože chtěl ke mě do pokoje. přes den jsem si s ním v pokoji hrála a v noci jsem ho tam nechtěla, tak byl na chodbě. a nějak nedokázal pochopit, že v noci tam prostě nepůjde. nikdy se pak toho nezbavil. další kočku už jsme do tý místnosti nikdy nepouštěli a ona to pak ani nevyžadovala. nemůže to být nějaká takováhle příčina?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.