| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

když i dáš do googlu "opuzovač koček" tak ti vypadne spousta přípravků..jak elektronických plašičů tak i různé granuláty a postřiky
např..
http://www.zoo-hobby.cz/potreby-pro-kocky/odpuzovace/
http://www.agromanualshop.cz/p369-stop-pes-granulat-baleni-170-g/

držím moc palce, u nás tolik koček není , ale přece jenom pár jich tu je a taky mi pijou krev....nejhorší to bylo po zimě, když roztál sních to byla zahrada v jednom místě doslova kočičí záchod....jinak já osobně doporučuju je vyhánět..at už plašením tak i házením kamenů či prakem (tím nemyslím je zranit, prostě jim jenom ukázat sílu)....mě stačilo vždycky otevřít okno a křičet huš, popřípadě jakoby se výhružně rozběhnout a hnát je ze zahrady...stačilo takhle je plašit cca 14 dní a je to o mnoho lepší~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.