tak zkonstatovali, ze musim na nejaky vysetreni, ze takhle mne nemuzou pustit domu. jenze jsem se neudrzela na nohach...tak mi dali takovy sedatko, ktery z kazdy strany nesl jeden z nich, nacez se mnou nastoupili na ty hrozne dlouuuhy schody na republice a jedeme po nich nahoru....jediny, co si pamatuju, je, ze v protismeru jely davy lidi (v pet z prace), zatimco ja tam sedela jako mandarinkova kralovna kleopatra na nositkach a kynula jsem jim vsem zdvizenou pravici a provolavala slavu......po ceste si opsali moje udaje z obcanky, to jsem jim prozmenu pry rikala, at se u mne nekdy stavej, ze si zahrajeme clovece nezlob se....dojeli jsme do nemocnice, kde prohlasili, ze takovy pripad jeste prazska zachranka nemela a tudiz se o mne budou vypravet historky, ze jsem pry vysmata jak leco (doslova tak mne predali neurologovi)....neurologovi jsem usnula na stole a kdyz jsem se za pul hodiny vzbudila, akorat mne hrozne bolela hlava....tak rekli, ze mi nic neni a poslali mne domu....
zaverem: mam vyborny opice po injekci za 150 korun....a chripku jsem dostala tyden pote