hel rychlovka před odchodem do peřin - jednou jsem s jedním veterinářem šla na pivko, no z jednoho pivka se jich vyklubalo kapku víc a došlo i na asi tak lahvinky Jelcina, nevím přesně, kolik jich bylo, ale vím jistě, že byl jablečný, od té doby mi k němu totiž stačí jen čuchnout a
, no každopádně mě dotáhnul domů . bylo to přes ulici, zdárně jsem si odmkla, zula botky a šustím do pokoje - bylo už ráno, nějak jsem to protáhli a máma vstávala do práce, já chytla kliku dveří u pokuje a začala se mi tak motat hlava, že jsem se těch dveří chytla, ty se hýbaly v pantech, já ale byla pevně ukotvená nohama na zemi, takže dveře lítaly sem a tam a já na nich visela a houpala se s nima, nešlo mi to zastavit, tak jsem se tomu nezřízeně řehtala a prozpěvovala si hopu, houpy, kočka.....v tom koukám a vedle mě stojí máma a naprosto nevěřícně zírá, cože to tam v 6 hodin ráno jako provádím, no já duchapřítomně začala vysvětlovat, že se mi zasekly dveře a já se je snažím rozhýbat a ty mršky mě teď nechtějí pustit...