ja nosila ve tretim tehu cele tehu az do konce na zadech (mam deti 16 m od sebe a prostredni proste jeste nechodil) staci si nekdy sednout, malej uz byl naucenej se chytit kolem krku a ja se zvedla uz s nim na zadech a pak jen vazala a motala.... problemy veskrze zadne, hodne jsem se ridila intuici, proste mi to nevadilo...
ad kolemjdouci... uz asi vim jak se citi celebrity. Pote co jsem parkrat vyrazila ven s ditetem v satku v 9 mesici tehu popr s navazanyma obema najednou...jedna 10ti leta holcicka bezela v Ikee kus vedle mne prst zabodeny do meho obliceje a hykala na maminku Mamiiii heleeeeeeeee... maminka se otocila a hykla Ty voleeeeeeeeeeee
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.