| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já napřed použiju ten stručný zákaz trest enbo jak tomu říct sa pokud má námitky, tak vysvětlím. Ale to přece neznamená, že ten trest nahradím přirozeným důsledkem. Řeknu to stejný, a výsledek je taky ten stejný, tak proč tomu říkat jinak?

máme trestní právo, že bysme ho přejmenovali na Přirozenědůsledkový právo??

pkuta je taky přirozený důsledek jízdy na černo

já se v tom pořád snažím najít ten rozdíl a nevidím ho zatím v žádným příkladu, jen mi to připadá jako delší cesta ke stejnýmu výsledku.
U některýho dítěte můžu použít kteroukoliv cestu a výledkem bude dobrá spolupráce, u některýho bude výledkem zaseknutí a u některýho pokaždé jinak, ale to je o povaze dítěte a ne o způsobu, jak mu to řeknu a jak to pojmenuju. Můj prostřední potřebuje sptravedlnost, je pro ni ochotný udělat cokoliv a když má pocit spravedlnosti, udělá bez námitek i nepopulární věc. Hlavně mi chce dělat radost.
Nejstarší podle nálady, většinou je to účelový jednání, když vidí, že bych se naštvala, tak se většinou snaží. A hlavně rád sám rozhoduje o tom, co je a co není potřeba dělat, kdy je a kdy není potřeba poslechnout.
A nejmladší mi do očí řekne, že poslouchat nebude a že mu nevadí když dostane.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.