| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo, já nepsala, že by se "šikulka" neměla používat, jen jako orientační rozdíl. Pravda je, že jsem párkrát slyšela rodiče, který na cokoliv, co dítě udělalo, reagovali vždycky stejně - "ty jsi ale šikulka!" (tipuju, že právě proto, že to bylo nejsnazší), a od tý doby na to mám mírnou alergii.. ale i tak to někdy říkám, i děti si to říkaj navzájem a nemlátím je za to paličkou ~:-D

Ad dítě "já poslouchat nebudu" - taky nevím. Asi bych vysvětlovala a snažila se o nějakou dohodu. Mně dalo léta práce vychytat nějaký cestičky, kterejma se dohodnu se svým konkrétním dítětem, a shodou okolností se z větší části krejou s RR.. ale ne 100% a ne vždycky. I tak jsem ráda, že jsem o RR kdy slyšela, páč mi hlavně na začátku pomohlo naprosto zásadně. Klíčový slovo je u nás dohoda, přes tu vlak nejede. Taky mi docela funguje bavit se o věcech předem, ale může to být hodně vyčerpávající, furt na všechno myslet dopředu ~q~. Takže radu nemám, jen mě zajímalo, jestli to pro autorku znamená, že v tomhle případě jsou tresty na místě, když předem ví, že nezaberou. Nebo zabíraj až od nějaký "výše", nebo jak?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.