Přidat odpověď
Ahoj, rodinu už nějakou dobu čtu, ale ještě jsem nikdy nepřispívala. Jenže teď se stalo něco, s čím si nevím rady a blbě se s tím svěřuje. Jsem 6 let vdaná, manžel je o dost starší. Mám ho moc ráda a plánujeme rodinu. Bohužel manžel nemá zájem o sex. Nespali jsme spolu rok a kousek, já se o tom pokoušela mluvit, ale je to složitý, aby ten druhý neměl pocit, že je někam tlačenej... Nakonec to dopadlo tak, že jsme měli i další problémy, byli jsme v poradně. Vztah jsme dali dohromady, oba jsme pro to myslím udělali hodně a moc si toho vážím. začali jsme spolu i spát, byla jsem moc ráda, že jsme to vyřešili, navíc děti nenosí čápi, žejo. Ale spali jsme spolu jen párkrát, v únoru...Já chápu, že má hodně práce a starostí, ale je skoro červen...No já to nevydržela a začla si románek. Namazaná po oslavě jsem se líbala s kamarádem, bohužel přišla další příležitost - manžel je hodně pryč - a my se spolu s kamarádem i vyspali...Mě je to moc líto, ale líbilo se mi to. Někdo mě objímal, řekl mi jak se mu líbím, chtěl mě...Ani nevím, co čekám, že mi napíšete, ale budu ráda za jakýkoli názor, jsem trochu zmatená, no...
Předchozí