| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Plzeň − areál Lochotín

Milá Pavlo, mám dojem, že jsme spolu telefonovaly.:-)))
Velmi ráda bych přidala i svůj příspěvek, a to nejen pro Vás ale i pro ostatní maminky.
Je zajímavé slyšet reakce a názory maminek, které již porodily. Podle mě jsme každý jiné povahy a to, co se zdá dobré nebo luxusní jednomu, může být nevyhovující pro druhého. :-))Jsem ráda, že se diskuse zúčastnili i maminky z Plzeňského kraje. Budoucím rodičům se věnuji několik let a jezdím s nimi po různých porodnicích. Nemyslím, že by balo úplně správné hodnotit porodnice tako šmahe, jak to udělali některé maminky přede mnou. Nechci obhajovat někdy neohleduplné jednání ze strany personálu, to skutečně nikdy, pokud jsem u porodu přítomna, netoleruji a potírám, ovšem za sebe a své dosavadní zkušenosti mohu říci, že je dobře o porodu přemýšlet v dimenzi: "Jak chci přivést svoje děťáko na svět?" Každý jsme vychovaný v jiném stylu a máme vtištěné jiné názory. Proto paní Pavlo a ostatní maminky, nebojte se, že by v jiných porodnicích nebyli dobří odborníci, to laik, ale mnohdy i zdravotník těžko poznává. :-))To, že se někdo neumí slušně chovat, nesouvisí s odbornými kvalitami, ovšem tyto kvality si zbytečně snižuje.
Pokud bych já byla na Vašem místě, srovnala bych si v hlavě na čem mi skutečně záleží, čeho se nehodlám v souvislosti s provozním řádem nemocnice vzdát. Šla bych se do porodnic podívat, ale ne na to, jestli jsou postýlky modré či jiné barvy, ale např.jestli může manžel se mnou být v soukromý po celou dobu porodu, jestli mi po porodu děťátko neseberou, pokud pomáhají s kojením-tak ale jak? Atp. No a pak bych se rozhodla pro nejlepší variantu pro mě, ne podle toho, co se kde mezi maminkami říkalo ale jak se se mnou personál bavil a jak se ke mě choval.
Tohle jsou mé zkušenosti s maminkami, a musím říci, že jich mám spoustu, co rodily ve všech 3 porodnicích v Plzni. Někdo byl spokojen někdo ne. Statistika je rozdělena rovnoměrně.:-)))
Každý by si ale spravedlivě měl také říci, co před porodem udělal pro to, aby spokojený byl? :-)
Musím říci, že většina mých klientů to zaplať Bůh v hlavě srovnané měla a porod byl pro celou jejich rodinu , i pro mě, neopakovatelným nádherným zážitkem, kdy přivedli na svět svoje děťátko. Přeji Vám všem, budoucí rodiče, vyberte si tu nejlepší porodnici, vybírejte obezřetně, protože porod je velký den a je to Váš den, tak si ho od nikoho nenechte ukrást!!!
A zapomeňte na řeči o komplikacích. Pokud to je trošku půjde, a já věřím, že to jde, jejich řeší hoďte na nás, zdravotníky, my uděláme, co bude v našich silách, aby vše dopadlo skvěle! Hodně štěstí, klidu a šťastnou volbu! :-)))))
porodní asistentka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.