| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky
Chtla bych jen přidat ve zkratce můj příběh. Před rokem a 3měsíci si manžel našel milenku po měsíci jsme na to přišla.Ujištoval nás že jmse jediný že to skončí atd. i milence psal že se kvůli tomu rozvádět nehodlá. pak jsme zjistila že to neskončilo, prý chce čas od nás odejít nechce bez nás štastnej nebude a jiné sladké řeččiky.ještě letos v lednu mluvil o tom jak si pak pořídíme miminko že nejhorší už má za sebou, že to vyšumí atd.byli to staršný nervy stres atd ještě mi chodili anonymní sms kde byli co dělali jak jim překážím atd.( myslím že to psala milenka, psla tam o místech kde třeba byli jen oni dva, nikdo o tom jinej nevěděl)Prostě ve zkratce celý rok sliboval že to skončí že to vyšumí že chce čas atd. A dopadlo to tak že jsme se z toho stresu před 2měsíci zhroutila a manžel musel něco udělat kvůli mně, tak od nás odešel.Bylo to hrozný ještě to trochu zabolí ale už se trošku hrabu ze dna.A rozvod zatím manžel neplánuje.Jen jsem ti chtěla napsat že možná celý čekání na vyšumění může dopadnout taky takhle.Možná jsme to měla udělat hned aby to skončilo a ušetřila bych si hodně nervů, ted zas vím že jsme pro záchranu manželství udělala co jsme mohla.Držím ti place at to u vás dopadne líp než u nás, ale třeba za čas řeknu ještě že to takhle dopalo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.