| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
mě přijde že tvůj manžel neunesl vaši rodinnou situaci. Na tebe je toho hodně, za poslední rok se toho u tebe hodně přihodilo a hodně změnilo. Na něj to určitě také působí. Bohužel, ne vždy najdeme u svých blízkých oporu.
Rozhodně bych tuhle situaci netolerovala, navíc když již svoji milenku představil před známými... To není jen tak nějaká nevěra či úlet, tohle JE vážné.

Mě kdysi jeden kamarád řekl - kdybys ty dělala to samé co on, jak dlouho by ti to tvůj přítel toleroval? Musela jsem uznat, že by mi to netoleroval ani minutu :-D. Co by asi tvůj manžel říkal na to, kdyby JEMU umřela maminka, zranil se otec, musel by si najít novou práci a ještě by musel na operaci s nohou.... a ty by sis našla milence, veřejně by ses ním promenovala před známými, PŘEDSTAVILA JIM HO... tohle není normální. Myslíš, že by ti tohle manžel toleroval? Asi ne. A co by ti na to asi řekli známí, kdybys jim jen tak představila svého mildu? A dovedeš si představit že bys to doma jen tak řekla manželovi s tím, že si nemá dělat starosti, že to VYŠUMÍ?? Promiň, ale chce se mi smát. Je to od něj nebetyčná drzost nebo i hloupost, ale evidentně si je jistý tím, že ho nevyhodíš a on to nechává na tobě. A vina pak taky bude na tobě, ON se přece rozvádět, nechtěl, že... A nebo co kdyby s tímhle za tebou přišla kamarádka, co by sis o tom jejím chlapovi myslela? Možná jsou určité společenské kruhy, kde se tohle dělá a je to běžné, ale nemyslím si, že jsi v nich ty s manželem ;-).

Vždyť je to hrozná situace. Taky jsem v ní tak trošku byla a řešila to spíš rozumem - ale bylo to jen na škodu. Když se teď ohlížím zpátky, měla jsem se naštvat hned, prásknout dveřma a vykašlat se na něj. Ušetřila bych si spoustu starostí.
Je dobře že moc čekat, než to vyšumí, se ti nechce - a právem. Já jsem jedné takové třicítce nakonec toho mého šmoulu přenechala. Mě je fajn a oni dva se stejně rozešli, vydrželo jim to neclý rok a půl. Realita je totiž jiná a my ty svoje "drahoušku" za ty roky už známe. Ale nebyla to jediná třicítka co po "mém" chlapovi šla, lovkyní je hodně, bohužel.

Holčičko, ty bys teď potřebovala někoho, kdo ti pomůže a ne chlapa co místo aby ti pomohl tě ještě bude trápit. Ať už to dopadne jakkoliv, přeju ti, ať z toho vyjdeš s co nejmenšími strátami. A víš, někdy je velká ztráta to nejlepší, co nás může potkat :-D.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.