| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Děkuji, Jájule, za Tvé zkušenosti a taky za milá slova. Pěkně se v tom plácám a také se sama nevěřícně koukám na to, co se děje...
Také mi připadá, že je manžel neuvěřitelně sebejistý? bezohledný? necitlivý?? Ani nevím, jak by se dalo výstižně jeho chování pojmenovat.
Cítím, že to nezvládám, už jsem se objednala na příští týden k terapeutovi, manžel - jak překvapivé! - se mnou jít nechce.
Nezdá se mi špatné, dohodnout se na nějakém limitu řešení situace, ale nejsem schopná formulovat možnosti a podmínky dohody. Doufám, že mi konzultace s terapeutem pomůže získat odstup a udělat si jasno.
Moc mi pomáhá, když se se mnou dělíš Ty i ostatní na Rodině o zkušenosti. Vím potom, že tohle není "konec světa" a že je víc možností řešení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.