| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Husindo, štěstí Ti moc přeju, jen mě trošku zarazilo to, že Tante hned myslela na další svatbu.

Já nějak nejsem jejich zastáncem, páč když Tě bude chtít mít rád...ať ten, nebo ten, papír z úřadu na to netřeba...alespoň podle mě.

A když se bude některej chtít chovat hnusně, žádnej papír mu v tom nezabrání....bohužel.

A můj názor ???

Pokud bych ve vztahu cítila, že "nemůžu dýchat", že ztrácím své já, asi bych v něm nechtěla setrvat.

Bylo by mi líto mého života.....abych pak, až jednou, na stará kolena, budu sedět na lavičce...nebo na toaletní židli...a rekapitulovat, abych nezjistila, že jsem ten svůj promarnila s chlapem, kterej ve mě zabil tu veselou a šťastnou holku, kterou jsem bývala.

I když je mi samozřejmně jasné, že takové rozhodnutí není vůbec jednoduché.

Držím palce!

A myslím, že 40ti letej svobodnej zase tak podezřelej není, jen se koukni, kolim jich je v tomhle věku už rozvedenejch.

Obou "typů" znám docela dost.

A takovejch, co žijou v manželství, nebo ve vztahu jen tak, ze setrvačnosti a páč je to pohodlnější a "užívají" si někde jinde, těch znám taky habaděj.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.