| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Čtyřicetiletej svobodnej chlap je podezřelej...no, potěš koště....a co třeba ženská....mladší, i starší......ta je taky podezřelá ????

Nikdy jsem o tom takhle nepřemýšlela, žiju 22let ve vztahu s jedním mužem..........ale zajímalo by mě, podle čeho tak soudíte ????

Vidím, že ten názor není ojedinělý........

Myslíte, že každej, co se nenechá uhnat od vdavkůchtivé slečny je podezřelej ????

A rozvedenej by podezřelej nebyl ????

Můj přítel už má 40 několik let za sebou, 22 let žije ve vztahu, má dítě, myslím si....snad né naivně, že je docela normální...alespoň nic podezřelého na jeho chování neschledávám.......a když já se teď trhnu, tak bude taky svobodnej, páč nejsme manželé....a vyfasuje tudíž, v očích žan, či potencionálních partnerek nálepku, že je divnej...podezřelej.........????

No, to těm chlapům tedy nepřeju........

A mmch....copak si asi píší oni o nás......na nějakém jejich serveru.....jestli tedy nějaká pánská drbárna existuje ????

Jsme snad na prahu 40 nějaké podezřelé vyzobané slunečnice ????

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.