Diskuze je strašně dlouhá, nečetla jsem všechny příspěvky, ale většinu, myslím že jo a už včera a nedá mi to spát.
Většina z vás radí vyčkat až ho to přejde. Věřím, že mnohým z vás tato strategie vyšla a manžel zůstal s vámi. Ale co potom? To si vás opravdu váží a miluje?
Váš muž překročil určité hranice, které jste si ve vztahu nastavili. (pokud ne a máte více volnosti než bývá obvyklé, tak by jste to neřešili jako problém)
Tím, že děláte jako by nic, váš muž vidí, že se vlastně tak moc nestalo a že je tedy všechno v pořádku. Až se příště naskytne možnost tak ji beze studu využije, protože ví, že vy mu to budete tolerovat a ještě kolem něj budete skákat.
Není pak nic překvapivého na tom, že po této zkušenosti od vás muž neodejde. Tak ženu která si nechá toto líbit, jen tak nenajde. Má doma klídek a pohodu a milenku na povyražení. A ještě se obě snaží mu dělat pomyšlení. To se mu pak nedivme, že se nechce zdekovat k milence. A příště to bude dělat zas, protože vy mu to dovolujete, protože mu dáváte najevo, že vám to nevadí, že se nic závažného nestalo.
Copak se takhle dá dosáhnout toho, aby vás zase miloval a vážil si vás, když vy sami sebou necháte orat, dovolíte svému muži téměř všechno?
Mnohé z vás píší něco v tom smyslu, to je jedno, že si občas někam odskočí, hlavně že má rád děti a mě nebije. To je přece trochu málo, ne?
Jsem prostě v šoku nad tím, kolik je žen co si nechají líbit téměř cokoli, jen aby o svého drahouška nepřišly.
problém nebude ani tak v tom drahouškovi, jak to zprvu vypadá, ale problém mají ty, co mu to DOVOLÍ. problém je, že nemají, žádnou sebedůvěru, sebeúctu, neváží si samy sebe a tak si jich neváží ani partner.