Já jsem měla den blbec včera. Furt jsem čekala, že přijede manžel z taxikaření a já budu moct jít ven koupit plínky, abych nemusela kluky tahat do toho mizernýho počasí a on furt nejel a nejel, tak jsem se nakonec v 5 odpoledne vypravila sama s dětma a to už jsem byla hodně unavená. Měla jsem dát rozmnožit klíč od zámku ke kočáru (resp. kolu), koupit plínky, koupit si Family Star a nakoupit něco k večeři a trochu se cournout, když už budeme venku. Všechno v dosahu pár metrů od baráku. První kiks, když jsem rozmnožovala ten klíč, tak jsem zaparkovala kočár s dítětem a dala ten klíč tomu chlapíkovi, tak on chtěl i ten zámek, tak jsem ho byla odmotat a v té chvíli jsem já blbec měla za to, že je kočár odbržděnej a odbrzdila jsem ho, najednou v krámě koukám, že je kočár pryč. Odjel dolů, málem skončil v silnici, ale zachytil se o popelnice, díky Bohu, jinak byl kluk na maděru, je to hlavní ulice s obrovským provozem. Pak jsem vzala klíče zaplatila a šli jsme pro časopis, ten měli, tak rychle pro plínky, u nás všechny obchody zavírají v 6, to jsme zmákli, nakoupit, v obchodě jsem platila stravenkama a nedošlo mi, že prodavačka chce ještě 5 korun, žila jsem v pocitu, že mi je má vrátit, takže si řekla, ale byla moc milá, je to malá sámoška, už mně tam znají
. Pak ještě kouknout na auta a najednou, kde je zámek na kočár?! No, nechala jsem ho v tom obchodě, že jo!, ale to jsem samozřejmě nevěděla, takže jsem vykrámovala batoh, kočár, několikrát, zámek nikde. Tak jsem si jen říkala, super, mám klíče a nemám zámek, bych si zasloužila, aby mi ten kočár čajzli, necháváme ho v baráku pod schodama. Nakonec tam ráno byl, chlapík se culil jako pako.
No, dnešní počasí mi hodně spravilo náladu. V parku byl den dětí, tak si starší zaskákal v nafukovacím hradu, mladší zatím hezky spinkal. Užili jsme si to, manžel mi koupil nanuka, takže dneska pohoda. Ale není každý den posvícení.