| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ja mam zkusenost jen s nositkem BECO. Vycetla jsem si, ze je jedno z nejlepsich pro drobne postavy, nekde jsem cetla kritiku na ten pruh latky mezi nosicem a mimcem, je pravda ze na delsi vylety, kde se musi mimco casto vyndavat to asi neni moc fajn, protoze je to preci jen dalsi vrstva, ktera se propoti a nesundas ji. Me to ale naopak vyhovuje, chodim jen na kratsi nakupy,.. a nandavani je tak snadnejsi, nosim od cca 4 mesicu, satek jsem mela, nosila jsem jen doma v kolebce kvuli prdikum, rekla bych, ze satek je asi nejlepsi, zvlast pro drobnejsi postavy, ale kdyz ja jsem leva na ruce, takze nakonec nositko vyhralo. Beco mam utahle na doraz, mam postavu opravdu jak podvyziveny pubertak :-), ale pokud budes kupovat nove, tak bych radeji zkousela. JA kupovala zanovni za vyhodnou cenu, tak jsem to neresila. Jinak mimco si musi na satek nebo nositko taky trosku zvyknout, ale doporucuji. Dneska nase sirena sice zacala mit svuj hysteracek i v nositku v obchode, chudinka se probrala .. lidi na me koukaji vzdycky jak kdyz ji v tom nositku tyram, ale tam je do minuty v klidu, trosku pohopsam a je to, v kocarku to byl horor, ktery nebral konce :-). Tak stastnou ruku a klidnejsi deti nam vsem :-).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.