| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tess, to máš tak.. a vzhledem k tomu že do téhle diskuze chodíš mnohem déle než já a naštudovaných materiálů máš taky víc než já, takže to zcela jistě víš...

V mnoha a mnoha případech prostě ten "zázrak" do třech let naskočí, každé dítě si jede svým tempem, docela každé, zdravé i nemocné, některé děti se všechno učí postupně krok za krokem, některé děti jsou jak houby.. nasávají nasávají a pak v jeden okamžik "naskočí"... Mám okolo sebe dostatečný vzorek populace na to abych mohla s klidem tuhle tezi podpořit...

V tomhle dám naprosto a zcela na svůj instinkt(a ač mě ještě nikdy v ničem nezklamal, tak Kuba je první věc kde se to zadrlo)... nikdy ani koutkem myšlenky jsem nezapochybovala že "je něco špatně". NIKDY a to ti tady můžu odpřísáhnout.. prostě "normální svéhlavej a svéráznej kluk, trochu tvrdohlavej a svůj.. jen nemluví"... NIC nikdy nebylo špatně. Rozesmáté, veselé a pohodové dítě, které "jen" nemluví a občas se vzteká... žádná křeč.. je to prostě KUBA~;)~j~ A i kdyby.. všude ti řeknou že "do třech let"... blablabla tuhle písničku tady všichni znají...

A hodlám sobě i svým nervům a hlavně i Honzíkovi dopřát čas... Zatím se pro můj relativní "klid" zdá že jede přesně podle Bářina scénáře.. brebentí, říká táta, dělá pápá, tak jsem velký, paci paci, ale třeba NESEDÍ A NELEZE... Jasnééééééééé a v tabulkách už by měl sedět o půl roku, klečet na kolínkách a minimálně pérovat když né lézt a nebo si stoupat...

Tess, prostě to bych se musela zbláznit.. tobě pomáhá a uklidňuje študovat tuny materiálů o psychomotorickém a neurologickém vývoji a mě pomáhá nechat svý děti dejchat, chápeš?~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.