Přidat odpověď
Moje kámoška studovala soukromou VOŠ, já na soukromý školy neměla moc dobrej názor (zejména protože všichni policajti z našeho městečka získali titul Bc. a dělali 5 zkoušek ročně - podle jejich vyprávění...to se ve mě objevila ješitnost, protože já kdysi na Bc. dělala klasicky min.10 zkoušek ročně, furt byla v laborkách, psala protokoly, grafy, výpočty...a měla jsem to samý Bc. jako ten policajt), ale mě pak přišlo, že je škoda, že ta kámoška získala jen DiS., protože to měla hodně náročný. Já pak ještě dokončila Mgr. v oboru, který je teď moderní na všech typech VŠ, ekologie... V práci máme teda samý ekology, ale kolikrát ze sebe seběvědomě vypustí, že je butno posoudit vliv na krajinný ráz, dál vychrlí 150 cizích slov, ale konkrétní názor a konkrétní vlivy na konkrétní záměr vyhodnotit neumí.
Nebo jsem potřebovala sestavit informační brožuru, napsala jsem body osnovy a chtěla to dát brigádnici, ať to vyplní. A kolegyně řekla ne, že to dá studence ekologie (na státní), co si to vezme jako diplomku! To jsem zírala. kde by byl nějaký cíl práce, analýza, srovnání, literatura atd. Vždyť by jen v 1 zákoně našla 5 postupů a stručně je vypsala do formy brožury. A prej že by to byla dobrá diplomka! To by u nás na škole nikdy neprošlo.
Předchozí