Přidat odpověď
Před časem jsem zde sháněla nápady ohledně dárku pro mého muže k narozeninám. Přál si nějaký zážitek, nejlépe relaxační masáž a prý by rád zkusil thajskou. Nakonec jsem objednala masáž pro dva (poněvadž jsem ženská zvědavá). Jaká byla moje hrůza když mi postupně kamarádka, kadeřnice a kosmetička referovali, že thajská masáž je poměrně bolestivá.
V den D jsme nechali děti babičce a šli jsme si to užít. Již v recepci jsem zdůrazňovala, že chci jemnější zacházení, muž se usmíval a potvrdil recepční, že on něco vydrží.
Zázemí bylo dobré, dámská šatna s WC a sprchou, jednorázové kalhotky i pantofle, župan, skříňka, všechno pečlivě připravené a čisté. A tak jsme se s mužem potkali na chodbičce a vstoupili…….
Kdo by čekal mladé, krásné Thajky s věncem exotických květů kolem krku byl by zklamán. Přišli dvě obyčejné ženy v bílých oděvech, ta mladší asi 35 let se věnovala muži, ta starší cca 50-letá si vzala na starost mě. Nevím zda mají v záloze jiné masérky pro případ, že by muž přišel sám, ale spíš jsem se já stala obětí své hloupé představy o tom, jak taková thajská masérka vypadá. Mluvili anglicky, což pro mě, která mám v tomto jazyce slovní zásobu na úrovni 2-letého dítěte byl důvod k červenání se. Opičila jsem se po svém muži, když odložil župan, odložila jsem též, když ulehnul na lehátko, zalehla jsem taky. Ve chvíli kdy mě masérka začala omývat nohy, mě polil pot a nadávala jsem si do čuňátek, protože to zázemí jsem opravdu mohla využít a nohy ušpiněné cestou po městě v sandálkách si umýt.
Zkoušela jsem si představovat co se děje vedle, ale podle vrzání lehátka a praskání kloubů jsem odhadovala, že tam to probíhá přece jen poněkud jinak než u mě.
Masáž byla příjemná, v jednom místě bolestivá, ale tak nějak aniž by to překročilo tu mez kdy už člověk ztuhne a cítí se špatně. Přemýšlela jsem nakolik se vlastně tahle masáž liší od té aromaterapeutické, kterou jsem už znala. Snad jen tím, že masérka skutečně více tlačila a v závěru ještě v sedě protahovala páteř.
Najednou byl konec, a já, zvyklá ještě na příjemné poležení po masáži, jsem byla překvapená jak rychle jsme s poděkování a bay, bay opustili masérnu.
Na recepci jsme dostali čaj, certifikáty na masáž obličeje zdarma a můj muž požádal i členskou kartu v klubu, že by ještě někdy zašel. Nutno říci, že se tvářil tak zvláštně, jakoby právě prožil nějaké překvapení, o kterém neví co si má myslet.
Venku mi sdělil, že masáž byla opravdu dost bolestivá, na některých místech prý vzýval všechny svaté, ale celkově byl naladěný pozitivně a zkusil by prý ještě jiné typy masáží.
Já osobně hodnotím thajskou masáž jako fajn, ale až budu mít zase někdy chuť na relax, zajdu za svojí aromaterapeutkou. Na začátku žensky pokecáme, pak vybereme olejíčky a poněvadž jsem už na ní zvyklá, není to jako když na vás sahá cizí člověk, tak si i tu masáž lépe užiju.
Předchozí