Ahoj. Prosím prosím o radu. S manžílkem jsme se nedávno začali pokoušet o miminko. Minulý měsíc jsem si začala měřit BT a z výsledků jsem trochu zoufalá. Mám nepravidelný cyklus 28 - 35 dnů. Už 26 dní mám teplotu pořád hodně podobnou 36.8, 36.9, 36.7. (měřím v pochvě). Už jsem myslela, že u mě k ovulaci ani nedojde. Včera mě najednou teplota vyšplhala až na 37.5. Lekla jsem se, protože tak vysokou hodnotu v tabulce ani nemám! Dnešní teplota 37.1., nějak se v tom nevyznám a za pár dní už čekám mensturaci. Nevíte náhodou někdo čím by to mohlo být? Nemáte podobné zkušenosti? Leník
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.