Mile maminky cekatelky. I ja jsem se rozhodla pro prirozeny porod. Vedl me k tomu nejaky muj sesty smysl, proste jsem chtela prirozene rodit, mit moznost, rici si, co chci a co nechci. Protoze me praskla plodova voda, musela jsem do porodnice hned, na CAP me ale mohli prijmout, az se zacnu otevirat. Protoze porodni asistentky chapaly, ze bych nemela klidnou noc, kdyby me musely dat na normalni "hekarnu", mohla jsem lezet na samostatnem pokoji v ramci porodniho salu. Kdyz jsem se zacla otevirat a byly uz stahy, presla jsme na CAP, pozadala jsem o klystyr (aby miminko prvni nevidelo moji stravenou veceri) a stravila celou dobu do porodu ve sprse. Asistentka byla mila, manzel byl spolehlivou oporou. Rodila jsem na posteli, bohuzel uz jsem ke konci nemela dost sil, tak jsem souhlasila s dokoncenim porodu na normalnim porodnim sale, kde jsem male na druhe zatlaceni a za pomoci zatlaceni asistentkou na moje bricho privedla na svet moje zlaticko Vasika. Priste, az budu chtit na svet privest dalsi miminko, urcite zase zvolim alternativni porod. CAP ode me dostal za svuj pristup ke mne 1* !
Předchozí