Přidat odpověď
to zvládneš, ale horší by bylo, kdyby to tak mělo být dlouhodobě. teda já určitě do této částky vycházím, i když ( teď už ) nemusím, ale pokud musíš, je to na budku.
přidám další tip - zelené mražené fazolky - celý balíček cca 25-30Kč.
smetana na vaření - kupuji výrobek tesco asi 12kč
balík těstovin - prodávají se od 5kč
na pánvi podusím fazolky doměka, přidám smetanu, osolím, pokud mám udělanou jíšku, tak i trochu zahustím, jinak ale není nutnost. podávám s těstovinami. jde to i s rýží. a opravdu nám to chutná.
nebo třeba koupím v tescu mraženou zeleninu - hrách, mrkev, kukuřice - asi 12kč
trochu hovězího - pokud koupíš víc masa, naporcuj ho a prostě použij kolik uznáš za vhodné. třeba jen plátek. takže tě vyjde plátek třeba na 20-30kč.
na oleji opeču maso na kostky, přidám sladkou mletou papriku, opeču, přidám trochu kečupu, tu mraženou zeleninu, podleju, přidám kostku bujonu a 3/4hodiny v papiňáku dělám doměka. jde to s knedlíkem, bramborem, těstovinami i rýží.
můj manžel moc nemusí maso. trochu si dá, ale nemá ho rád ve velkém množství. takže třeba koupím celé kuře.
ze stehen udělám kuře na paprice
prsa udělám jako řízky nebo na jiný způsob
křídla a kostru použiju na polévku.
knedlík už nějaký pátek s oblibou dělám v mikrovlnce
dobrý je chleba obalený ve vajíčku se strouhaným tvrdým sýrem a osmaženým - na to kečup a cibulka
a co nastavovaná kaše? s volským okem a párkem.
určitě pokud rádi pečené, tak peč koláče, buchty. pokud nebudeš dělat medovník a jiné nákladnější recepty, vyjde tě to na pár korun a budete mít snídani. pokud nejíte moc pečeného jako my ( teda my ho rádi, ale kvůli linii to moc nechci dopouštět ), můžeš dát část do mrazáku. až vyndáš, jako když najdeš....
Předchozí