Ahojky Holky! Tak u nás noci pořád skvělý! Do 20 hod. je v postýlce a budí se na kojo až v 5 h. Pak si ho beru k sobě a pokračuje.. Vylejzáme až kolem 8 hod. Mezitím přijde i starší.. A jinak mám radost.. Matýsek byl dnes bez pleny na noc a zvládl to super (už ňákej tejden ji měl suchou, ale pořád jsem se bála) Takže snad nic nezakřiknu.. Dneska jdu s Ondrou do poradny, jdem ukázat ramínko a uvidíme, jestli ho budou očkovat.. Ale očividně ho to ramínko ještě bolí.. Včera když jsem ho sušila, tak jsem ručník na tom ramínku přimáčkla a začal se ksichtit.. Vyloženě nebrečel, ale nelíbilo se mu to.. A chci se zeptat, ten Viburcol jste dávali hned po očku nebo až když byli mrzutý?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.