| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jájo koukala jsem na Dominička – ten to teda má, chudinka. Snad se to brzy zlepší. Už jsi zjistila, z jaké potraviny se mu to zhoršuje?

Erinko – oni prodávají jenom samotnou mrkvičku? Já jsem to ještě nezkoumala, zatím nechci nikam spěchat i když někdy bych Martínkovi něco strčila do ruky aby pořád necucal. Teď už má 4 zuby a docela to kojení bolí. Taky je hodně zvědavej , takže kojení trvá třeba půl hodiny protože čumánkuje po světě a stejně se nenají dost a za půl hodiny zase huláká.

Foxy – to mě mrzí. Zkus si udělat Meltu, mě fakt pomáhá. Taky mám občas prázdný prsa ale Martin je cucavec a vycucne i to co tam není.

Je tady ještě nějaké dítko které se neobrací ze zad na bříško? Martínek to udělal tak 2x a teď nic. Leží na zádech a hraje si nebo se přetočí na bok a rotuje dokolečka. Docela už mám strach aby se někdy začal přetáčet.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.