| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ninapo, všechno nejlepší Matymu! ~x~
Zkus jinou DM. A když už tam budeš - pastiňák bereš z DM nebo vaříš sama? Ten z DM je moc dobrej! Mají ho i s bramborem. Pokud jsi ho ještě neměla, určitě ho zkus!
Holky, díky za podporu všem, snad to nějak ustojíme. Doktorka o tom zatím neví, do dnešní noci to bylo "nějak zvladatelné", piju kojící čaj, hodně se s ní mazlím, prso nabízím každou chvíli a doufám, že to bude zase ok. Segra mi teď přivezla pro jistotu Nutrilon HA, budu i klidnější, že nebude chudinka hlady, kdyby kojení zase selhalo. Homeo beru, ale tentokrát bohužel bez efektu. ~a~ Uvidíme, jak to bude v příštích hodinách. ~d~

Nikatin, s Operou neporadím, používám Firefox. ~d~ V prsou něco málo bude, ale ona, když jí to neteče hned, se naštve, začne plakat a nedá se uklidnit. Pak je to začarovanej kruh, v pátek jsem jí hodinu nosila, jak plakala, pak vypila vodu a až po další půl hodině, jsem jí konečně nakojila. Nevyznám se v ní, začínám podléhat pocitu, že jsem mizerná matka... ~a~

S příkrmy začnu podle situace, ale nebudu se bránit začít dřív, protože vzhledem k současnému stavu, kdy fakt pije mizerně... Chtěla bych kojit, nedávat UM, takže fakt asi brzy. Začnu tím pastiňákem, hruškou, jablkem, dýní, bramborem - pořadí netuším, pastiňák jako první, pak se uvidí.

Jájo, Tobík byl jen kojený do začátku 8. měsíce a pak jsme začali hodně volně, neboj se toho, pokud mu to bude "objemově" stačit, tak ostatní neřeš. ~6~

Romi, Ellenka se otáčí, ale spíš to udělá na dvakrát - ze zad na bok, z boku na bříško, nejde to švihem. Hlavně žádný strach, mají ještě chvilinku čas. ~;)
Meltu piju, večer jsem jí měla půl litr a žádný efekt, prsa jako hadr... ~a~ U mě už to asi bude i trochu o psychice, jak se začínám bát, aby neměla hlad, pozoruju jí, jestli je ok, přemýšlím, proč zrovna nemá hlad a proč když má hlad, já mám skoro prázdný prsa... No, šrotuje mi to v hlavě a ona to taky cítí. ~a~

Holky, volal manžel z Německa, tu práci vzal. ~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.