Taky se chystám dělat deníček a předepsané mě nevyhovují, koupím fotoalbum na růžky nebo oboustranné samolepky a do něj dám různě fotky a text, možná psaný v pc a vytištěný na různě barevné papíry. nebo existuje album se samolepící folií, je s tím jednodušší manipulace, ale i tak to je pracné, pokud zatím nemáš hotové fotky (já jo) tak bych radila tu fotoknihu, ale nedoporučuju fotolab, odtam mám bohužel jednu várku fotek, jsou do šeda do zelena hnus! doporučuju rossmann.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.