Jen ne Neratovice!! Lezela jsem tam pred porodem skoro cely tyden a kdyz si to ted zpetne (jako uz "zkusena rodicka") promitam, tak jsem mela velke stesti, ze se mi nakonec narodil zdravy chlapecek (v Motole). Mist na nadstandartnich pokojich je malo a ty obycejne pokoje jsou hrozne - maminky napriklad musely prebalovat miminka na svych postelich, na koupani i za detskym lekarem s miminkama jezdili do jine mistnosti. V Motole mozna neni tak osobni pristup, ale zato je velmi profesionalni (i co se tyce vybaveni). Kazdy rooming pokoj je dvouluzkovy a je tam prebalovaci pult i vanicka (a doktori chodi za miminkama).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.