| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem asi moc blond, ale prosím o radu, pokusím se vám to vysvětlit polopaticky..o co mi jde..
používám klasika ICQ.... po několika ivocacích a stále novějších verzích se přestávám orientovat a neumím s ním prakticky nic...¨

domluvím se s mými známými, to je dobrý, jak ale proboha zamezit tomu, aby si mě co chvíli někdo "záhadně našel" a přidával do kontaktů?????

u stará verze na to existovala jakási kolonka co vím, zamezit...bla bla bla.
u nové (7.1) to není...
ať si mě přidává jen ten, kdo chci, ne?
pochopitelně pokaždé blokuji, ale je to otrvané, není den, abych nebyla "přidána" od minimálně tří až sedmi kontaktů...vetšinou v azbuce..

nechci tenhle luxus moderní vezrez, ať si ho nechá...chci zpátky své veliké chichotající se smajlíky, což mám ale asi smůlů, celkově se verze 7 nepovedla, no nic, už je.... poraďte aspoŇ kdezamezit přistup komukoliv nezvanému..

...Ehm...chápete o co mi jde? nebo jsem se blbě vyjádřila....?

Máte to někdo taky tak?
~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.