| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mandelinko, no tím, že si někdo půjčí peníze, byť na studium - což je jedna z mála půjček (kromě hypotéky), které uznávám, pak automaticky začíná žít na dluh - to je prostě fakt, není důležité, jak to pojmenuješ.

Není to stejné jet na dovolenou za prachy, které bych mohla dát dětem na studium a brát si úvěr na novou káru.

Mojí prioritou prostě není dovolená (tím méně auto na splátky), ale vzdělání mých dětí. Když to nepůjde, nechť si úvěr vezmou. V pořádku. Osobně si neumím představit, že si válím šunky na Bahamách a dítě si musí brát úvěr na školné.

Leč tohle podle mě není nemístné umetání cestičky. To že případně nenastoupí hned po VŠ, ale bude si ještě užívat prázdniny - inu nechť tak činí, ale to já už financovat pochopitelně nebudu. Jsou to rozdílné věci.

A opakuji, svého studia si vážím, i když jsem si ho nemusela platit (navzdory tomu, že jsem během VŠ fakt napracovala hodně hodně hodin - holt něco se jíst musí a mě se chtělo ještě kouřit, popíjet piva a občas vyrazit do kina - příspěvek rodičů pokryl jen bydlení). Podobně to hodlám vést s vlastními dětmi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.