Mandelinko na tom něco je.....moje setra si vybrečela střední zdrávku- všichni jsme do ní hučeli, že tam nemá lízt.....no dodělala to a naskytla se možnost udělat ještě nástavbu....porodní asistentku. Rodiče jí teda 2roky ještě živili,aby měla co chce dostudovala....dělala v oboru cca rok. Pak přešla do soukromé zubní praxe....dělat sestru. A později si udělala karieru jako vedoucí prodavačka.....takže ve výsledku(naše vysávala jak se tu píše výše- a podle mě zbytečně.....) a další někomu 6let blokovala školu....
A zajímavý je, že mě rodiče našli práci ještě 1/4 roku před maturou jen,abych jim náhodou nezůstala na krku. A o vysoký se se mnou odmítli bavit, že jsem blázen...prej jestli mi nestačil ten bláznivě zvolenej předmět k matuře.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.