určitě - je určený právě i k jednorázovému užívání, podobně jako Neurol. S Lexaurinem osobní zkušenost nemám, s Neurolem ano - určité životní situace mi pomohl ustát, dodnes ho mám v lékárničce jen pro pocit, že kdyby něco, nerozjede se mi úzkostný stav do nezvladatelných mezí. V odpovídajícím dávkování bych se toho nebála. Oni ti, kdo hnedka vypráví o návykovosti a o tom, že silný člověk vše ustojí bez léků, moc netuší, co se taky s lidskou psychikou může dít a jak se takový člověk cítí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.