Tak jestli tím "za každou cenu" myslíš zrovna obětování dovolené u moře, nenakupování nového zařízení domácnosti a nekoupení nového auta, tak to jo. Tyhle tři věci mi zrovna přijdou jako dost zbytné, na dovolené nejezdíme (ale cestujeme dost, pracovně), nábytek máme ještě po babičce a nové auto... to snad nebudem mít nikdy v životě (je to k něčemu nutný?). A to ani neživíme dítě na studiích. Nevybavují se mi žádné "hmotné statky" které bych měla/chtěla, a kterých bych se musela vzdávat kdybych živila dítě na studiích. To je snad věcí priorit, ne? A taky povahy. Když mám něco jako prioritní, tak mi nepřijde bolestivé "že se něčeho kvůli tomu vzdávám".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.