Jo, jasně, záleží i na mnoha jiných faktorech. Konstituce, kondice, vnímavost k lékům.. Souhlasím, na každého působí léky jinak.
Já jsem hodně odolná vůči lékům a Neurol mne uspí, zatímco Lexaurin v pohodě utlumí úzkost a nejsem po něm ospalá.
Jinak souhlasím i s tím, cos, Lízo, psala o dlouhodobém užívání Neurolu. Jedu na něm asi 5 let kvůli přehozenému biorytmu z práce a fakt vnímám rapidní zhoršení paměti. Zkoušela jsem i Zolpidem - Hypnogen, ale po tom mi hrabe - chodím v noci vyjídat ledničku a pak si to nepamatuju.
Ale vyspat se musím, takže s tím nic dělat nemůžu. Kamarád psychiatr Neurol bere také asi 8 let a vnímá to podobně. Mluvím o dávce 1mg před spaním.
Vyzkoušela jsem lecos, třeba Trittico, antidepresivum, mne uspí spolehlivě a na dlouho. Neberu to jen občas něco zkusím. Trittico bych brát nemohla. Zkusila jsem i Defobin, Zyprexu - po té se bájo spí
, Oxazepam, ten mne taky neuspává, spíše hodí do klidu. Seropram, jako AD na mne účinky nemá.
Lexaurin je pro mne před stres. situací, o které vím, že na ní nemám, řešení. Prostě to přežiju v klidu. Mám vys. TK a při stresu jde do závratných výšin. Ale už mi zabral Coaxill a nemám potřebu k němu cokoliv brát. Sedl mi výborně. Je těžké vybrat AD, které se netluče s léky na TK. - Mám v práci dlouhodobý extrémní stres s novou staniční a potřebuju se s tím srovnat. Jen díky 3mg Lexaurinu a AD jsem ji už několikrát neposlala do pr..
Coaxill mne překvapil svým elegantním působením, ani o něm nevím.
Nikomu experimentování s léky nedoporučuji, já si dělám takový soukromý průzkum.