Ahojky, tak mám za sebou operaci hemoroidů teď v pondělí. Chtěla jsem se zeptat jestli jste na tom někdo byl? Doktoři mně včera propustili domů s tím, že čekali do první stolice. Ta byla, ale bylo to něco tak strašnýho, že jsem si myslela že jsem se roztrhla vejpůl. Od té doby zase nic. Obávám se zácpy a ještě větší bolesti než byla. Proto jsem se chtěla zeptat jestli jste někdo na této operaci byl, jak to probíhalo u vás? Teď se bojím i jíst aby se mi střeva nezaplnila. Hodně piju. V nemocnici nám k obědu dali rizoto....přitom rýže staví, tak nevím. Jsem z toho docela na dně a hodn lituju že jsem se k té operaci nechala přemluvit!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.