| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky se nám to stalo, měly být letenky na letišti, my tam přijeli ve dvě ráno a nebyly. Takže se zašlo na stánek dané cestovky, ten je vždy otevřen před odletem, já se domluvím, ale v pohodě by stačilo ukázat papír s rezervací a zaplacením, a oni nám ty letenky vytiskli za 10 minut přímo na letišti. Jinak delegáta jsme také nikdy ani neoslovili~t~ a ceny jsou fakt jinde. Mně tady úplně do nepříčetnosti dopalují, bezpečnostní taxy, pozemní taxy a palivový příplatky. Co to je, to si myslí, že jsme tupci nebo co, jaký palivový příplatky, z toho jsem hyn~o~~o~ jo a loni když jsme letěli skoro zadarmo do Egypta za 420 EUR na 14 dní all inclusive, z Čech to stálo 20000,- bez příplatků, tak jsem se zkušeně hrnula k bance koupit víza, a za mnou letěli tři místní delegáti, nevěděli, z které jsem cestovky, až zjistili, že z Neckrmanna, tak si mě vzal jejich delegát a ta víza mi dal do pasu. Já že mu je tedy zaplatím a on, že je máme už zaplacené v ceně zájezdu. V sesterském hotelu byl veliký aquapark, my jakože Němci, oni neví, že, jsme dostali automaticky kartičky na libovolné vstupy zdarma, Češi za 2x takovou pálku platili 20 EUR na osobu, pokud chtěli do aqauparku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.