Noo..já bych šmejdila jenom, kdyby se partner choval nějak divně a já měla podezření, jinak ne...proč taky, když všechno funguje...že. No a ty psané milenecké kecy se nemají brát moc vážně, stejně tam píše každý jen to, co ten druhý chce slyšet..nebo v momentálním špatném naladění a za půl hodiny by se už pod to nepodepsal... Přece chlap nenapíše milence "Nejsi o moc lepší než moje manželka,prsa máš oproti ní jak kokršpanělí uši a zuby jako sysel, ale dobře se mi s tebou šuká, protože jsi pro mě neokoukaná a nemusím s tebou řešit žádné starosti"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.