Ale nééé, dámy, já to nemyslím zle...jen jsem nikdy nepochopila, proč se počestné manželky mají potřebu strefovat do milenek.
Když si vezmu, že jsem šťastně vdaná dáma a někdo založí diskusi, miluji ŽM, tak by mě ani nenapadlo strkat tam nos
Kdyby někdo založil diskusi, miluju špenát, neznáte prima recept.... a já bych tam vlezla a šla psát, jak takovou blitku někdo může jíst!
Jestli mě teda chápete?
Já onehdá před lety psala cca dva roky aktivně na MŽM a div né půl roku mi trvalo, než jsem musela přestat (místo diskutovat s podobně "postiženýma" holkama o našich problémech), vést boje s manželkama, který ani jejcih chlapi nepodváděli, jen se prostě chtěly do nás navážet a kázat o morálce!
Já si prostě představila /neznalá světa netu/, jak v diskusi MŽM, budou jen milenky a budou řešit ty svý strasti se ženáčema! Nikoli vést válku z manželkama
A řečit, jak je to úúúsměvné, jak všichni ženáči lžou, že se ženou nespí atd...
Tak já to mám nyní po letech potvrzené i od té exmanželky, že spolu za celé ty roky nikdy nic neměli, ona o mě veděla, on žil prakticky se mnou...
A mám i zpětnou vazbu z jeho rodiny, že to tak doopravdy bylo, že to tam nefungovalo už dřív, než poznal mě...
A přesto jsem "bojovala" s vosama, co jen vystrkovaly žihadla a chtěly bodat :-D
Nakonec je fakt, že mi MŽM (diskuse) přinesla nejlepší kámošky, co teď mám...a to kupodivu nejvíce z řad těch manželek
, který nakonec pochopily, že byť ta Čarodějka má ženáče, tak jinak je úúúplně normální
A teď chodím na KM, s holkama (aj z MŽM) s stále vídáme, jezdíme k sobě, děláme různé akce, jezdily jsme na týdenní dovči s dětma.... třeba akce, kde nás bylo 16 holek z diskuse s dětma
..... společné večeře v Praze, kam se sjedou holky z celé ČR, víkendy bez dětí...
Ááááách.... krása!
Díky rodino! Díky diskuse MŽM